Vingård: Dotto LidioOmråde: Padova, ItalienDruer: Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet FrancAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: Kan drikkes nu og kan alligevel gemmes 10 årProduktion: Ca. 3.000 flaskerRating: NejVelegnet til: Oksesteg, gryderetter, kraftig mad og oste
Vingård: FrecciarossaOmråde: Oltrepò Pavese - ItalienDruer: Croatina, Barbera, Uva Rara og VespolinaAlkohol: 13,29 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.186 flaskerLagring: Vinen ligger 10 måneder på fransk eg, herefter 6 måneder på stål og til sidst 6 måneder på flaske Rating:Allergener: Sulfitter Velegnet til: Kalv, lam, oksekød, og oste
Vingård: Genium CellerOmråde: Priorat, SpanienDruer: 60 % Grenache, 30 % Carignan og 10 % SyrahAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkemoden nu og kan ligge i 15-20 årProduktion: Ca. 1.500 flaskerLagring: Vinen lagres på nye franske egetræsfade i minimum 12 måneder og 12 måneder på flaske, inden den frigives.Rating: Allergener: SulfitterVelegnet...
Vingård: Bergerie du Capucin – Pic Saint Loup Område: Languedoc, FrankrigDruer: Syrah og GrenacheAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 5 - 10 årProduktion: 15.000 flasker Lagring: Traditionel med kontrollerede temperaturer. Modning i 400 L fade i 16 månederRating: Nej Velegnet til: Grill, oste eller til at ledsage krydrede retter
Vingård: FrecciarossaOmråde: Oltrepò Pavese - ItalienDruer: 100 % Pinot Nero (French Clones)Alkohol: 13,2 %Gemmepotentiale: Er fantastisk nu, men kan gemmes i 20-25 årProduktion: 3.902 flaskerLagring: Vinen ligger 12 måneder på fransk eg, herefter 6 måneder på stål og til sidst mindst 12 måneder på flaske Rating: NejAllergener: Sulfitter Velegnet til:...
Vingård: Celler CecilioOmråde: Priorat, SpanienDruer: 60 % Grenasche, 30 % carignan, 10 % Cabernet SauvignonAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.500 FlaskerLagring: 12 måneder i franske ege barriquesRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Vildt, rødt kød, kalvekød og ost
Vingård: San LorenzoOmråde: Abruzzo, ItalienDruer: 100 % MontepulcianoAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.000 flaskerLagring: 12 mdr. på nye fade, 12 mdr. på anden års fade og 12 mdr. på stålRating: Decanter: Sølv - CWSA: Dobbelt guld - Wine Spectator: 91 point - James Suckling: 93 Point - International Wine Challange: SølvAllergener:...
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 100% Sangiovese (Prugnolo gentile) Alkohol: 14%Gemmepotentiale: 15 – 25 år.Produktion: 6.466 flaskerRating:Allergener: SulfitterVelegnet til: Alle former for pasta og risretter, rødt kød, vildt, lagrede oste, salami og skinke
Vingård: RUI, MadeiraOmråde: Douro, PortugalDruer: 40 % Touriga Nacional, 40 % Touriga Franca, 10 % Tinta Francisca og 10 % SousãoAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20-25 årProduktion: 5.630 flaskerLagring: Velegnet til: Rødt kød, kanin eller en god cigar
Vingård: René VedrenneOmråde: Bordeaux, FrankrigDruer: 80 % Merlot, 10 % Cabernet Franc, 10 % Cabernet SauvignonAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 21.000 flaskerLagring: Druer håndplukkes i små kasser og lagres i optil 60 % i nye egetræsfadeRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Rødt kød, der ikke er for krydret
Vingård: RevanchaOmråde: Mendoza, ArgentinaDruer: 55 % Malbec, 25 % Cabernet Sauvignon, 5 % Petit Verdot og 15 % Cabernet FrancAlkohol: 14,6 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu men kan gemmes til år 2049Produktion: 1.650 flasker - lavt høstudbytteRating: James Suckling; 93 point, Tim Atkin; 92 pointEr velegnet til: Rødt kød
Vingård: Genium CellerOmråde: Priorat, SpanienDruer: 65 % Carinyena og 35 % GaranchaAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkemoden nu og kan ligge i 25 år Produktion: 500 flaskerLagring: Vinen lagres på nye franske egetræsfade i minimum 14 måneder og 12 måneder på flaske, inden den frigives.Rating: nejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Krydret...