En Barolo – klassisk Nebbiolo med lang lang eftersmag Vingård: VirnaOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % NebbioloAlkohol: 14,7 %Gemmepotentiale: 30 årProduktion: 2.100 flaskerLagring: 18 måneder på eg og 6 måneder på flaskeRating: James Suckling: 94 point, Robert Parker: 94 point, Gambero Rosso: 2 glasAllergener: SulfitterEr velegnet til: Krydret kød,...
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % BarberaAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 9 årProduktion: 6.000 FlaskerLagring: 15 måneder i små tønder, hvoraf 40% er nye og herefter 12 måneder i flaskeRating: NejEr velegnet til: Til ost, oksekød og kalvekød, ikke for stærkt krydret
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 6,500 flaskerLagring: Slovenske egetønder i 24 mdr. og herefter 12 mdr. på flaskeRating: Er velegnet til: Okse- og kalvekød, store bøffer og modne oste
Vingård: VirnaOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % BarberaAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 10-12 årProduktion: 6.700 flaskerLagring: 6 måneder på store fade og 6 måneder på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød og gryderetter
Vingård: VirnaOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % NebbioloAlkohol: 14,7 %Gemmepotentiale: 30 årProduktion: 2.297 flaskerLagring: 3 år på slovensk egefade og 2 år på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Krydret rødt kød, grillretter og modne oste
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % DolcettoAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 1.000 flaskerLagring: Fadlagret i franske barriquesRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Lette retter og rødt kød, der ikke er for krydret
En virkelig lækker Barolo fra Le Cecche, Piemonte, Italien. Den er krydret og levende med dybte og nuancer. En Barolo du ikke vil fortryde.Vingård: Le CeccheOmråde: Monforte, Piemonte, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Mindst 15 årProduktion: 5.500 flaskerLagring: Fadlagret på 30% nye tønder (barriques) 1. år og Fade (Casks) 2....
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % BarberaAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 8-10 årProduktion: 5.000 FlaskerLagring: I kontrollerede rustfri ståltanke og lagrer herefter i 12 måneder i Tonneaux og fransk eg Barriques, hvoraf 20 % er nyeAllergener: SulfitterRating: Er velegnet til: Rødt kød, der ikke er for krydret
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Mindst 15 årProduktion: 1.800 flaskerLagring: I kontrollerede ståltanke derefter 24 måneder i ege Tonneaux og Barriques - fransk eg – hvoraf 30 % er nye Allergener: SulfitterRating: NejEr velegnet til: Hvide trøfler, kalvekød og vildt