Vingård: Domaine de PeirecèdesOmråde: Provence, FrankrigDruer: 70 % Tibouren og 30 % GrenacheAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 4.000 flaskerRating: NejVelegnet til: Kan nydes som den er - er velegnet til lyst kød, kylling, let krydret mad, pasta og en sandkage
Vingård: Château PigoudetOmråde: Provence, Frankrig.Druer: Grenache, Cinsault, Syrah og CabernetAlkohol: 12,5 %Gemmepontiale: 4 - 6 år Produktion: 450.000 flaskerLagring: StåltankeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: En lun sommeraften, hårde oste, fisk, skaldyr og lyst kød
Vingård: Château PigoudetOmråde: Provence, Frankrig.Druer: Grenache, Cinsault, Syrah og CabernetAlkohol: 12,5 %Gemmepontiale: 4 - 6 år Produktion: 30.000 flaskerLagring: StåltankeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: En lun sommeraften, salat og lyst kød
Vingård: Château PigoudetOmråde: Provence, Frankrig.Druer: 78 % Npirnes, 10 % Syrah og 12 % GrenachAlkohol: 13 %Gemmepontiale: 4 - 6 år Produktion: 15.000 flaskerLagring: StåltankeRating: Decanter World Wine Awards: BronzeAllergener: SulfitterVelegnet til: Asiatisk mad
Vingård: Château PigoudetOmråde: Provence, Frankrig.Druer: 50 % Grenache, 33 % Syrah og 17 % Cabernet SauvignonAlkohol: 13,5 %Gemmepontiale: 4 - 6 år Produktion: 3.500 flaskerLagring: 6 mdr. på egefadeRating: Vinalies Nationales: Sølv – Vignerons Indèpendants: SølvAllergener: SulfitterVelegnet til: Grillet rødt kød, Foie Gras eller skaldyr