Vingård: René VedrenneOmråde: Bordeaux, FrankrigDruer: 80 % Merlot, 10 % Cabernet Franc, 10 % Cabernet SauvignonAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 21.000 flaskerLagring: Druer håndplukkes i små kasser og lagres i optil 60 % i nye egetræsfadeRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Rødt kød, der ikke er for krydret
Vingård: Chateau Les Barraillots / René VedrenneOmråde: Margaux, Bordeaux, FrankrigDruer: 50 % Cabernet Sauvignon, 40 % Merlot, 5 % Cabernet Franc, 2 % Petit VerdotAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 25-40 årProduktion: 12.000 flaskerLagring: 14 måneder i fadeRating: NejAllergener: Sulfitter og æggehviderEr velegnet til: Lækket, velsmagende og ikke for...
Vingård: René VedrenneOmråde: BordeauxDruer: 50 % Merlot, 41 % Cabernet Sauvignon, 7 % Cabernet Franc og 2 % Petit VerdotAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 11.000 FlaskerLagring: 16 mdr. på 45 % nye ege fade og 55 % gamle Rating: Wine Enthusiast: 94 Point – Robert Parker: 90 Point – James Suckling: 94 Point – Decanter: 93 PointAllergener:...
Vingård: René VedrenneOmråde: BordeauxDruer: 98 % Merlot og 2 % Cabernet FrancAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 15-18 årProduktion: 18.000 FlaskerLagring: 18 måneder på eg Rating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød og modne oste
Vingård: René VedrenneOmråde: BordeauxDruer: 60 % Merlot, 40 % Cabernet FrancAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 25 - 40 årProduktion: 8.000 flaskerLagring: 18 måneder på fransk egRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Oste, lyst kød og vildt
Vingård: Château Patris / René VedrenneOmråde: Bordeaux, FrankrigDruer: 80 % Merlot, 10 % Cabernet Franc, 10 % Cabernet SauvignonAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 12 årProduktion: 21.000 flaskerLagring: EgetræsfadeRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Lam og rødt kød