Underkategorier
Vingård: Il RoveroneOmråde: Veneto, ItalienDruer: 70% Corvina og Corvinone Veronese, 20% Rondinella og 10% Sangiovese Alkohol: 16,5 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 2.000 flaskerLagring: 48 måneder i små egefadeRating: JaAllergener: SulfitterVelegnet til: Vildt, rødt kød, modne oste – og Kvinder
Vingård: EgomeiOmråde: Rioja, SpanienDruer: 75% Tempranillo og 25% GracianoAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 3.000 flaskerLagring: 3 år på fransk barrique og 2 år på flaskeRating: James Suckling: 92 PointAllergener: SulfitterVelegnet til: Kraftigt kød og gryderetter.
Vingård: Il RoveroneOmråde: Veneto, ItalienDruer: 70 % Corvina, 20 % Rondinella, 10 % Sangiovese Croatina og OseletaAlkohol: 17 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu. Kan gemmes i 15 år. Produktion: 9.814 flaskerLagring: Vinen lagres på fade i 3 år og til slut 1 år på flaskeRating: IngenAllergener: SulfitterVelegnet til: Vildtretter, grillet kød,...
Vingård: EgomeiOmråde: Navarra, SpanienDruer: Tempranillo og GracianoAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: 10 årProduktion: ca 14.000 flaskerLagring: 12 måneder i fransk og amerikansk egRating: James Suckling: 91 PointAllergener: SulfitterVelegnet til: Fremragende til tapas og asiatisk inspireret mad
Vingård: Genium CellerOmråde: Priorat, SpanienDruer: 60 % Grenache, 30 % Carignan og 10 % SyrahAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkemoden nu og kan ligge i 15-20 årProduktion: Ca. 1.500 flaskerLagring: Vinen lagres på nye franske egetræsfade i minimum 12 måneder og 12 måneder på flaske, inden den frigives.Rating: Allergener: SulfitterVelegnet...
Vingård: Genium CellerOmråde: Priorat, SpanienDruer: 65 % Carinyena og 35 % GaranchaAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkemoden nu og kan ligge i 25 år Produktion: 500 flaskerLagring: Vinen lagres på nye franske egetræsfade i minimum 14 måneder og 12 måneder på flaske, inden den frigives.Rating: nejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Krydret...
Vingård: Genium CellerOmråde: Priorat, SpanienDruer: 70 % Grenache, 20 % Carinyena og 10 % Merlot Alkohol: 16 %Gemmepotentiale: 10 år Produktion: 1.495 flasker LagringL: 12 måneder på franske egetræsfade Rating:Allergener: Sulfitter Velegnet til: Rødt kød, vildt og oste
Vingård: Torre GuelfaOmråde: Montalcino - ItalienDruer: 100 % Sangiovese Grosso – Brunello Alkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: Vinen bedst om et par år, og den kan ligge minimum 20 årProduktion: 1.000 flasker Lagring: 2-3 år egetræsfade og minimum 6 måneder på flaskeRating: Allergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød, simreretter og modne oste
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Mindst 15 årProduktion: 1.800 flaskerLagring: I kontrollerede ståltanke derefter 24 måneder i ege Tonneaux og Barriques - fransk eg – hvoraf 30 % er nye Allergener: SulfitterRating: NejEr velegnet til: Hvide trøfler, kalvekød og vildt
Vingård: Torre GuelfaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% Sangiovese Grosso - BrunelloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu. Kan gemmes i minimum 20 årProduktion: 8.560 flaskerLagring: 3-4 år på egetræsfade, herefter mindst 12 måneder på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Den kan nydes som den er og til rødt kød og...
Vingård: Château de la GardineOmråde: Chateauneuf-du-Pape, Frankrig Druer: 33,3 % Grenache, 33,3 % Syrah, 33,3 % MouvedreAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.040 flaskerLagring: 14 til 19 måneder på nye egefadeRating: Robert Parker: 90 pointAllergener: SulfitterVelegnet til: Skal den drikkes til mad, bør det være det vildeste, lækreste røde...
Vingård: Château de la GardineOmråde: Chateauneuf du Pape, FrankrigDruer: 60% Grenache, 20% Syrah, 15% Mourner, 15% MuscardinAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu men bliver kun bedre med årene. Kan snildt ligge 15 årProduktion: 6-7.000 flaskerRating: Velegnet til: Rødt kød