Underkategorier
Vingård: Chateau d'AgelOmråde: Minervois, FrankrigDruer: 50 % Syrah, 50 % Grenache NoirAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu. Kan ligge ca. 10 år.Produktion: 10.000 flaskerRating: Velegnet til: Bøf, ost, grillet kød, and og vildt
Vingård: Chateau d'AgelOmråde: Minervois, FrankrigDruer: 100 % SyrahAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: 15 -20 årProduktion: 6.100 FlaskerLagring: Lagringen foregår i en enkelt 400 liter barrique tønde og fermenterer i 70 dage indtil kort før jul og derefter i en brugt 400 liter tønde. Vinen lagres i yderligere 7 måneder. Rating: NejEr velegnet til: Kraftige...
Vingård: Chateau d'AgelOmråde: MinervoisDruer: Syrah og Grenache NoirAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 2.050 flaskerRating: 91 point: Robert Parker og 16,5/20 point: Jancis RobinsonEr velegnet til: Rødt kød
Vingård: René VedrenneOmråde: Bordeaux, FrankrigDruer: 80 % Merlot, 10 % Cabernet Franc, 10 % Cabernet SauvignonAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 21.000 flaskerLagring: Druer håndplukkes i små kasser og lagres i optil 60 % i nye egetræsfadeRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Rødt kød, der ikke er for krydret
Vingård: Chateau Les Barraillots / René VedrenneOmråde: Margaux, Bordeaux, FrankrigDruer: 50 % Cabernet Sauvignon, 40 % Merlot, 5 % Cabernet Franc, 2 % Petit VerdotAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 25-40 årProduktion: 12.000 flaskerLagring: 14 måneder i fadeRating: NejAllergener: Sulfitter og æggehviderEr velegnet til: Lækket, velsmagende og ikke for...
Vingård: Mas Gabinèle - Le Prieuré St. SeverOmråde: Laurens Languedoc, FrankrigDruer: 80 % Mourvédre og 20 % GrenacheAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Den har potentiale til at ligge 30 år. Den vil være superlækker fra ca. 2023 og frem.Produktion: 1.500 flaskerLagring: 18 måneder på egefadeRating: Decanter World Wine Awards: 97 point, Concours Mondial: Sølv,...
Vingård: Le Prieuré St. SeverOmråde: LanguedocDruer: 50 % Syrah, 40 % Mourvédre og 10 % GrenacheAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 25 årProduktion: 18.000 flaskerRating: International Wine Challenge: BronzeVelegnet til: Den kan nydes som den er og til rødt kød eller lam
Vingård: Le Prieuré St. SeverOmråde: Languedoc, FrankrigDruer: 30% Grenache, 40 % Syrah, 20% Carrignan, 10 % MouvedreAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 9.000 flaskerRating: International Wine Challenge: Bronze, Decanter World Wine: 91 PointEr velegnet til: Rødt kød, kalvekød og pastaretter
Vingård: Château Saint RochOmråde: Rhone, FrankrigDruer: 70% Grenache, 15% Syrah, 15% CinsaultAlkohol: 14.5 %Gemmepotentiale: Kan drikkes nu eller gemmes i 8 årProduktion: 25.000 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Lam, vildt og krydret kød - og så lige en god ost
Vingård: René VedrenneOmråde: BordeauxDruer: 50 % Merlot, 41 % Cabernet Sauvignon, 7 % Cabernet Franc og 2 % Petit VerdotAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 11.000 FlaskerLagring: 16 mdr. på 45 % nye ege fade og 55 % gamle Rating: Wine Enthusiast: 94 Point – Robert Parker: 90 Point – James Suckling: 94 Point – Decanter: 93 PointAllergener:...
Vingård: René VedrenneOmråde: BordeauxDruer: 98 % Merlot og 2 % Cabernet FrancAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 15-18 årProduktion: 18.000 FlaskerLagring: 18 måneder på eg Rating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød og modne oste
Vingård: Brunel de la GardineOmråde: Rhone, Frankrig Druer: 65% Grenache, 25% Mouvedre og 10% SyrahAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: Kan drikkes nu men også gemmes i 7 år.Produktion: 4.998 flaskerLagring: 12-18 måneder på stål og fadRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød, lam og vildt