Katalog
Indlæser...
Spansk Rosé vin
Spansk Rosé fra Ribera del Duero er mørk, har en lang og let sødlig eftersmag.
Rosé vinene fra Frankrig, Lanquedoc og Provence har høj klasse, masser af nuancer og en lang og elegant eftersmag.
Rosé vinen fra Spanien er flot vingummirød, sprælsk, sjov og krydret.
Rosé vinen fra Frankrig er smuk ravgylden, fed, voluminøs og fyldig.
Underkategorier
Vingård: Domaine de PeirecèdesOmråde: Provence, FrankrigDruer: 70 % Tibouren og 30 % GrenacheAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 4.000 flaskerRating: NejVelegnet til: Kan nydes som den er - er velegnet til lyst kød, kylling, let krydret mad, pasta og en sandkage
Vingård: BarberaniOmråde: Umbrien, ItalienDruer: 100 % SangioveseAlkohol: 10,5 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 11.700 flaskerLagring: StålRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Sushi, skaldyr, pastaretter og frisk frugt
Vingård: Santa VenereOmråde: Calabria, ItalienDruer: 100 % GaglioppoAlkohol: 12,5 %Gemmepotentiale: 4-6 årProduktion: 30.000 flaskerLagring: Stål i 5 måneder og 2 måneder på flaske Rating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Aperitif, salat og lyst kød
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonto, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: 3-5 årProduktion: 2.000 FlaskerLagring: Rustfrie ståltankeAllergener: SulfitterRating: NejVelegnet til: Antipasta og fjerkræ
Vingård: Château PigoudetOmråde: Provence, Frankrig.Druer: Grenache, Cinsault, Syrah og CabernetAlkohol: 12,5 %Gemmepontiale: 4 - 6 år Produktion: 450.000 flaskerLagring: StåltankeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: En lun sommeraften, hårde oste, fisk, skaldyr og lyst kød
Vingård: Château PigoudetOmråde: Provence, Frankrig.Druer: Grenache, Cinsault, Syrah og CabernetAlkohol: 12,5 %Gemmepontiale: 4 - 6 år Produktion: 30.000 flaskerLagring: StåltankeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: En lun sommeraften, salat og lyst kød
Vingård: Château PigoudetOmråde: Provence, Frankrig.Druer: 50 % Grenache, 33 % Syrah og 17 % Cabernet SauvignonAlkohol: 13,5 %Gemmepontiale: 4 - 6 år Produktion: 3.500 flaskerLagring: 6 mdr. på egefadeRating: Vinalies Nationales: Sølv – Vignerons Indèpendants: SølvAllergener: SulfitterVelegnet til: Grillet rødt kød, Foie Gras eller skaldyr
Vingård: Château PigoudetOmråde: Provence, Frankrig.Druer: 78 % Npirnes, 10 % Syrah og 12 % GrenachAlkohol: 13 %Gemmepontiale: 4 - 6 år Produktion: 15.000 flaskerLagring: StåltankeRating: Decanter World Wine Awards: BronzeAllergener: SulfitterVelegnet til: Asiatisk mad