Underkategorier
Vingård: RUI MadeiraOmråde: Douro Superior, PortugalDruer: 35 %Alvarino, 30 % Verdelho, 30 % Rabigato, 5 % ViognierAlkohol: 12,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 4.300 flaskerLagring: 6 mdr. på fraks eg. Battonage (fermenteret med skindet) 6 mdr. lagring (hvile) på flaske inden frigivelse.Rating: NejVelegnet til: Fed fisk, røget fisk, muslinger,...
Vingård: RUI MadeiraOmråde: DouroDruer: 50% Côdega do Larinho, 30%Rabigato, 20% ViosinhoAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 4.900 flaskerLagring: 6 måneder på fransk og amerikansk træ med “Battonage”, før den kommes på flasker.Rating: NejVelegnet til: Ovnbagt fisk, asiatisk mad, indisk mad og cremede oste
Bemærk kun 375 mlVingård: RUI MadeiraOmråde: DouroDruer: 50% Côdega do Larinho, 30%Rabigato, 20% ViosinhoAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 4.900 flaskerLagring: 6 måneder på fransk og amerikansk træ med “Battonage”, før den kommes på flasker.Rating: NejVelegnet til: Ovnbagt fisk, asiatisk mad, indisk mad og cremede oste