Vingård: Il RoveroneOmråde: Veneto, ItalienDruer: 70 % Corvina, 20 % Rondinella, 10 % Sangiovese Croatina og OseletaAlkohol: 17 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu. Kan gemmes i 15 år. Produktion: 9.814 flaskerLagring: Vinen lagres på fade i 3 år og til slut 1 år på flaskeRating: IngenAllergener: SulfitterVelegnet til: Vildtretter, grillet kød,...
Vingård: Springfield EstateOmråde: Robertson, SydafrikaDruer: 100% ChardonnayAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: I hvert fald op til 20 årProduktion: 6.000 flaskerLagring: 12 måneder ufiltreret i selekterede fade fra de bedste fadproducenter i verdenRating: NejEr velegnet til: Ost og fed fisk
På vej hjem i ny årgang!!Vingård: Springfield EstateOmråde: Robertson, SydafrikaDruer: 100 % Sauvignon BlancAlkohol 12,5 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu, kan gemmes i op til 3 årProduktion: 6.000 flaskerLagring: Modnes med drueskaller i 100 dage i ståltankeRating: NejEr velegnet til: Fede og kraftige oste og asiatisk mad
Vingård: EgomeiOmråde: Rioja, SpanienDruer: 75% Tempranillo og 25% GracianoAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 3.000 flaskerLagring: 3 år på fransk barrique og 2 år på flaskeRating: James Suckling: 92 PointAllergener: SulfitterVelegnet til: Kraftigt kød og gryderetter.
Vingård: RUI MadeiraOmråde: Douro SuperiorDruer: 35% Touriga Nacional, 35% Jaen / Mencia, 30% SouzãoAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.800 flaskerLagring: 15 mdr. på 300 l. træfadeRating: Platin. 97 Point Decanter, 92 point Wineenthusiast, 92 point Editor's ChoiceVelegnet til: Rødt kød
Vingård: Il RoveroneOmråde: Veneto, ItalienDruer: 70% Corvina og Corvinone Veronese, 20% Rondinella og 10% Sangiovese Alkohol: 16,5 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 2.000 flaskerLagring: 48 måneder i små egefadeRating: JaAllergener: SulfitterVelegnet til: Vildt, rødt kød, modne oste – og Kvinder
Vingård: WhitehavenOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100% Sauvignon BlancAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 5 årProduktion: 5.000 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Fine hvide fisk samt kylling og skaldyr
Kult-vin! Få flasker tilbage, så du skal være hurtig!!Vingård: Werning WinesOmråde: Kalvehave, DanmarkDruer: 100% RondoAlkohol: 18 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 360 flaskerLagring: 12 måneder på fransk egRating: Ja, Dansk Vinskue 2019: BronzemedaljeVelegnet til: Ost, især blå oste, cremede desserter som tiramisu
Vingård: WhitehavenOmråde: Marlborough, Awatere Valley, New ZealandDruer: 100 % Sauvignon BlancAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 9.000 flaskerLagring: 6 mdr. på stålRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Muslinger, hummer og andre skaldyr, hvis fisk, salat og som aperitif
Vingård: RUI, MadeiraOmråde: Douro, PortugalDruer: 40 % Touriga Nacional, 40 % Touriga Franca, 10 % Tinta Francisca og 10 % SousãoAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20-25 årProduktion: 5.630 flaskerLagring: Velegnet til: Rødt kød, kanin eller en god cigar
Område: Vingård: Gemmepotentiale: Produktion: Druer: Alkohol: Er velegnet til: Bordeaux Vin
Vingård: AmisfieldOmråde:Lowburn Terrace, New ZealandDruer: 100% RieslingAlkohol: 9 %Gemmepotentiale: 5 årProduktion: 2.400 FlaskerLagring: Rustfrie ståltankeRating: NejAllergener: Mælk og sulfitterEr velegnet til: Ost, tapas, kylling, wok og fisk