Vingård: San LorenzoOmråde: Abruzzo, ItalienDruer: 100 % MontepulcianoAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.000 flaskerLagring: 12 mdr. på nye fade, 12 mdr. på anden års fade og 12 mdr. på stålRating: Decanter: Sølv - CWSA: Dobbelt guld - Wine Spectator: 91 point - James Suckling: 93 Point - International Wine Challange: SølvAllergener:...
Vingård: Wine by JulieOmråde: Bordeaux, Frankrig.Druer: Chardonnay 60%, Semillon 25%, Ugni blanc 15%Alkohol: 11 %Gemmepontiale: 4 år Produktion: 40.000 flaskerRating: Womens wine & spirits awardsVelegnet til: Coctails, terrassen, haven eller parken. Ost og asiatisk mad.
Vingård: Il RoveroneOmråde: Veneto, ItalienDruer: 70% Corvina, 20 % Sangiovese, 10 % RondinellaAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu. Den vil være endnu blødere om 2 år og kan ligge 10-12 år.Produktion: 29.000 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Ost og rødt kød
Vingård: Château de la GardineOmråde: Rhone, FrankrigDruer: 90 % Rousanne, 10 % ClairetteAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu og de næste 10 årProduktion: 1.200 flaskerLagring: På stål og fadRating: Allergener: SulfitterEr velegnet til: Ost
Vingård: Bergerie du Capucin – Pic Saint Loup Område: Languedoc, FrankrigDruer: Syrah og GrenacheAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 5 - 10 årProduktion: 15.000 flasker Lagring: Traditionel med kontrollerede temperaturer. Modning i 400 L fade i 16 månederRating: Nej Velegnet til: Grill, oste eller til at ledsage krydrede retter
Vingård: Chateau d'AgelOmråde: Minervois, FrankrigDruer: 100 % SyrahAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: 15 -20 årProduktion: 6.100 FlaskerLagring: Lagringen foregår i en enkelt 400 liter barrique tønde og fermenterer i 70 dage indtil kort før jul og derefter i en brugt 400 liter tønde. Vinen lagres i yderligere 7 måneder. Rating: NejEr velegnet til: Kraftige...
En Barolo – klassisk Nebbiolo med lang lang eftersmag Vingård: VirnaOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % NebbioloAlkohol: 14,7 %Gemmepotentiale: 30 årProduktion: 2.100 flaskerLagring: 18 måneder på eg og 6 måneder på flaskeRating: James Suckling: 94 point, Robert Parker: 94 point, Gambero Rosso: 2 glasAllergener: SulfitterEr velegnet til: Krydret kød,...