Vingård: EgomeiOmråde: Rioja, SpanienDruer: 75% Tempranillo og 25% GracianoAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 3.000 flaskerLagring: 3 år på fransk barrique og 2 år på flaskeRating: James Suckling: 92 PointAllergener: SulfitterVelegnet til: Kraftigt kød og gryderetter.
Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 100 % TemperanilloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20-25 år – drikkeklar fra 2021Produktion: Limided 4.000 FlaskerLagring: 60 mdr. på cement tanke, for at bibeholde frugt. 40 mdr. på kaukasisk eg, for at give korrekt fadsmag. 20 mdr. på flaskeRating: Allergener: SulfitterVelegnet til: Kalv, lam, okse og vildt
Vingård: EgomeiOmråde: Navarra, SpanienDruer: Tempranillo og GracianoAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: 10 årProduktion: ca 14.000 flaskerLagring: 12 måneder i fransk og amerikansk egRating: James Suckling: 91 PointAllergener: SulfitterVelegnet til: Fremragende til tapas og asiatisk inspireret mad