Bemærk kun 375 mlVingård: RUI MadeiraOmråde: DouroDruer: 50% Côdega do Larinho, 30%Rabigato, 20% ViosinhoAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 4.900 flaskerLagring: 6 måneder på fransk og amerikansk træ med “Battonage”, før den kommes på flasker.Rating: NejVelegnet til: Ovnbagt fisk, asiatisk mad, indisk mad og cremede oste
Vingård: Wine by JulieOmråde: Bordeaux, Frankrig.Druer: Chardonnay 60%, Semillon 25%, Ugni blanc 15%Alkohol: 11 %Gemmepontiale: 4 år Produktion: 40.000 flaskerRating: Womens wine & spirits awardsAllergener: Sulfitter, protein fra mælk og ægVelegnet til: Coctails, terrassen, haven eller parken. Ost og asiatisk mad.
Vingård: CasalFarnetoOmråde: Marche, ItalienDruer: 100 % VedicchioAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 7.500 flaskerLagring: 12 måneder på stål og 6 måneder på flaskeRating: Luca Maroni: 98 point, Vinibuoni: 4 stjernerEr velegnet til: Velkomst, forretter, hvidt kød, fisk og skaldyr
Vingård: RUI MadeiraOmråde: DouroDruer: 50% Côdega do Larinho, 30%Rabigato, 20% ViosinhoAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 4.900 flaskerLagring: 6 måneder på fransk og amerikansk træ med “Battonage”, før den kommes på flasker.Rating: NejVelegnet til: Ovnbagt fisk, asiatisk mad, indisk mad og cremede oste
Vingård: RUI Robodero MadeiraOmråde: Douro, PortugalDruer: 40 % Touriga National, 40 % Touriga Franca, 20 % Tinta RoRoriz (Tempranillo)Alkohol: 14 %Gemmepotentiale: 17 årProduktion: 8.000 flaskerLagring: 6 mdr. på ny fransk eg, 6 mdr. på amerikansk 2. eg, 6 mdr. på flaskeRating: Guld Medalje: Concours Mondial de Bruxelles, 91 Pts/Best buy: Wines...
Vingård: Mas Gabinéle - Le Prieuré St. SeverOmråde: Languedoc, FrankrigDruer: 100 % Grenache GrisAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 5 årProduktion: 3.000 FlaskerRating: NejEr velegnet til: Ost, fisk, asiatisk mad og kylling
Vingård: Genium CellerOmråde: Priorat, SpanienDruer: 70 % Grenache, 20 % Carinyena og 10 % Merlot Alkohol: 16 %Gemmepotentiale: 10 år Produktion: 1.495 flasker LagringL: 12 måneder på franske egetræsfade Rating:Allergener: Sulfitter Velegnet til: Rødt kød, vildt og oste
Vingård: Celler CecilioOmråde: Priorat, SpanienDruer: 60 % Grenache, 20 % Syrah og 20 % Carinyena Alkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 30.000 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Krydrede retter.
Vingård: Domaine de PeirecèdesOmråde: Provence, FrankrigDruer: 70 % Tibouren og 30 % GrenacheAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 4.000 flaskerRating: NejVelegnet til: Kan nydes som den er - er velegnet til lyst kød, kylling, let krydret mad, pasta og en sandkage
Vingård: BarberaniOmråde: Umbrien, ItalienDruer: 100 % SangioveseAlkohol: 10,5 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 11.700 flaskerLagring: StålRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Sushi, skaldyr, pastaretter og frisk frugt
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Cabernet Sauvignon – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 10.000 Flasker Lagring: 12 måneder på fad og 12 måneder på flaskeRating: Tim Atkin: 89 Point Allergener: SulfitterVelegnet til: En god steak, hvidt kød med cremet sauce
Vingård: RUI MadeiraOmråde: Douro Superior, PortugalDruer: 35 %Alvarino, 30 % Verdelho, 30 % Rabigato, 5 % ViognierAlkohol: 12,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 4.300 flaskerLagring: 6 mdr. på fraks eg. Battonage (fermenteret med skindet) 6 mdr. lagring (hvile) på flaske inden frigivelse.Rating: NejVelegnet til: Fed fisk, røget fisk, muslinger,...