Vingård: Château de la GardineOmråde: Chateauneuf-du-Pape, Frankrig Druer: 75 % Grenache, 25 % SyrahAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 6.400 flaskerLagring: Cement og stålRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød, and og lam
Vingård: Brunel de la GardineOmråde: Rhone, FrankrigDruer: 100 % SyrahAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10-15 årProduktion: 4.100 flaskerLagring: 8 måneder i egetræs karRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Steak og BBQ
Vingård: Château Saint RochOmråde: Rhone, Frankrig Druer: 50% Grenache Blanc, 20% Clairette, 10% Bourboulenc, 10% Roussanne, 10 % VioginerAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 7-8 årProduktion: 25.000 flaskerRating: NejVelegnet til: Fisk, ost og en god salat
Vingård: René VedrenneOmråde: BordeauxDruer: 98 % Merlot og 2 % Cabernet FrancAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 15-18 årProduktion: 18.000 FlaskerLagring: 18 måneder på eg Rating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød og modne oste
Vingård: Dotto LidioOmråde: Veneto/Padova, ItalienDruer: 100 % MoscatoAlkohol: 6,5 %Produktion: 6.000 flaskerVelegnet til: Et sikkert hit som velkomst og til dessert. Allerbedst ved ca. 6 grader
Vingård: Raimbault-PineauOmråde: Loire, FrankrigDruer: 100 % Sauvignon BlancAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 5-7 årProduktion: 11.532 flaskerLagring: Ståltanke Rating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Østers, fisk, gedeost eller bare til hygge
Vingård: Raimbault-PineauOmråde: Loire, FrankrigDruer: 100 % Sauvignon BlancAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 5-7 årProduktion: 13.210 flaskerLagring: Ståltanke Rating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Fisk, lyst kød, sushi og asiatisk mad
Vingård: Il RoveroneOmråde: Veneto, ItalienDruer: 65% Corvina, 20 % Molinara, 15% RondinellaAlkohol: 12,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu og kan ligge i ca. 5 årProduktion: 30.000 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Lyst kød, ost og ikke for krydrede retter
Vingård: Il RoveroneOmråde: Veneto, ItalienDruer: Corvina, Rondinella og SangioveseAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: Den er drikkeklar nu og kan gemmes i 12-15 år.Produktion: 2.0000 FlaskerRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Fjerkræ, spareribs - eller blot som den er.
Vingård: Il RoveroneOmråde: Veneto, ItalienDruer: 70% Corvina, 20 % Sangiovese, 10 % RondinellaAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu. Den vil være endnu blødere om 2 år og kan ligge 10-12 år.Produktion: 29.000 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Ost og rødt kød
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 80 % Sangiovese (Prugnolo gentile), 15 % Canaiolo Nero, 5 % MammoloAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 10-12 årProduktion: 20.000 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Hors d’oeuvres, pasta, lyst kød og tapas
Vingård: Tenuta SanellaOmråde: Puglien, ItalienDruer: 51 % Nero di Troia og 49 % Primitivo Alkohol: 15 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 8.500 flaskerLagring: 12 mdr. på stål og 12 mdr. på fransk egRating: Mundus Vini: GuldAllergener: SulfitterVelegnet til: Hovedretter og modne oste