Vingård: Santa VenereOmråde: Calabria, ItalienDruer: 100 % Nerello CappuccioAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 20.000 flaskerLagring: 6 måneder på egetønder og 6 måneder på flaske Rating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Grillet kød, og bøffer
Vingård: Chateau Ollwiller - La Cave de Vieil ArmandOmråde: Alsace, FrankrigDruer: 100% Pinot BlancAlkohol: 12 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 12.000 FlaskerRating: Guldmedalje Concours International de Lyon 2020Velegnet til: Gravad og røget laks, sild eller som aperitif
Vingård: VerderrubiOmråde: Rueda, SpanienDruer: 100 % VerdejoAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 8 årProduktion: 4.000 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Asiatisk mad, ost, kylling
Vingård: VerderrubiOmråde: Rueda, SpanienDruer: 100 % Sauvignon BlancAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 8 årProduktion: 4.000 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Asiatisk mad, ost, kylling
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % DolcettoAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 1.000 flaskerLagring: Fadlagret i franske barriquesRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Lette retter og rødt kød, der ikke er for krydret
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % BarberaAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 8-10 årProduktion: 5.000 FlaskerLagring: I kontrollerede rustfri ståltanke og lagrer herefter i 12 måneder i Tonneaux og fransk eg Barriques, hvoraf 20 % er nyeAllergener: SulfitterRating: Er velegnet til: Rødt kød, der ikke er for krydret
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonto, ItalienDruer: 100% Manzoni Bianco TimorassoAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: 6-7 årProduktion: 4.000 FlaskerLagring: I kontrollerede rustfrie ståltankeAllergener: SulfitterRating: NejVelegnet til: Fisk, skaldyr og fjerkræ
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonto, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: 3-5 årProduktion: 2.000 FlaskerLagring: Rustfrie ståltankeAllergener: SulfitterRating: NejVelegnet til: Antipasta og fjerkræ
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Syrah – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 6.000 flasker Lagring: 12 måneder på fad og 12 måneder på flaskeRating: Velegnet til: Rødt kød, and og pasta med cremet sauce og tapas
Vingård: WhitehavenOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100% Sauvignon BlancAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 5 årProduktion: 5.000 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Fine hvide fisk samt kylling og skaldyr
Vingård: WhitehavenOmråde: Marlborough, Awatere Valley, New ZealandDruer: 100 % Sauvignon BlancAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 9.000 flaskerLagring: 6 mdr. på stålRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Muslinger, hummer og andre skaldyr, hvis fisk, salat og som aperitif
Vingård: WhitehavenOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100% ChardonnayAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu og 10 år fremProduktion: 6.000 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Ost, fisk, lyst kød og charcutteri