Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 100% Sangiovese (Prugnolo gentile) Alkohol: 14%Gemmepotentiale: 15 – 25 år.Produktion: 6.466 flaskerRating:Allergener: SulfitterVelegnet til: Alle former for pasta og risretter, rødt kød, vildt, lagrede oste, salami og skinke
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montalcino - ItalienDruer: 100 % Sangiovese (Prugnolo) Alkohol: 13,5 % Gemmepotentiale: 25 år Produktion: 4.799 flasker Lagring: 18 mdr. på fransk eg og 24 mdr. på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Kraftige kødretter, vildt og lagrede oste
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano - ItalienDruer: 100 % Sangiovese (Prugnolo) Alkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Topper efter 15-25 årProduktion: 5.437 flasker Lagring: 24 mdr. på fransk eg, 12 mdr. på cement og 24 mdr. på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Vildt, grillet oksekød og modne oste
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 80 % Sangiovese (Prugnolo gentile), 15 % Canaiolo Nero, 5 % MammoloAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 10-12 årProduktion: 20.000 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Hors d’oeuvres, pasta, lyst kød og tapas
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano – ItalienDruer: 100 % Pinot NeroAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: 22 – 25 årProduktion: 11.277 flaskerLagring: Ca. 12 måneder på Tonneaux af fransk eg og herefter mindst 10 mdr. på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Fisk, carpaccio, pasta, grillet rødt kød og modne oste
Vingård: ValdiapiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 85 % Sangiovese (Prugnolo gentile), 15 % Canaiolo NeroAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 20-25 årProduktion: 40.000 flaskerRating: NejLagring: 12 måneder på franske egetræsfade og 6 på flaskeAllergener: SulfitterVelegnet til: Udsøgte retter, grillet rødt kød,...