Underkategorier
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Syrah – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 6.000 flasker Lagring: 12 måneder på fad og 12 måneder på flaskeRating: Velegnet til: Rødt kød, and og pasta med cremet sauce og tapas
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 34 % Syrah, 33 % Carmenere, 33 % Cabernet Sauvignon – håndplukkede druer, og lavt høstudbytteAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 10.000 Flasker Lagring: 18 måneder på franske fade og 12 måneder på flaske Rating: Ja, Tim Atkin: 93 PointAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød,...
Vingård: Valle SecretoOmråde: Alta Cachapoal, ChileDruer: 100% Cabernet Sauvignon – håndplukkede druer, og lavt høstudbytteAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 7.500 FlaskerLagring: 18 måneder på franske egefade og 6 måneder på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød, lam og and
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Cabernet Sauvignon – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 10.000 Flasker Lagring: 12 måneder på fad og 12 måneder på flaskeRating: Tim Atkin: 89 Point Allergener: SulfitterVelegnet til: En god steak, hvidt kød med cremet sauce
Vingård: Valle SecretoOmråde: Alta Cachapoal, ChileDruer: 100% Carmenere Alkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 6.500 flaskerLagring: 18 måneder på franske egefade og 6 måneder på nye fadeRating: Tim Atkin: 91 Point, James Suckling: 92 PointAllergener: SulfitterVelegnet til: Oksekød, steaks og krydret kalveculotte
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Cabernet Franc – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 5.100 flasker Lagring: 6-8 mdr. på "stone eggs" og 12 måneder på flaskeRating: Allergener: SulfitterVelegnet til: Ost, pasta og lyst kød
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Petit Verdot – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 4.600 flasker Lagring: 6-8 mdr. på "stone eggs" og 12 måneder på flaskeRating: Ja, James Suckling: 91 pointAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt og lyst kød, oste
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Syrah – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 5.000 flasker Lagring: 6-8 mdr. på "stone eggs" og 12 måneder på flaskeRating: Ja, James Suckling: 92 pointAllergener: SulfitterVelegnet til: Pasta, fisk og fede oste
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Cabernet Sauvignon – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 4.800 flasker Lagring: 6-8 mdr. på "stone eggs" og 12 måneder på flaskeRating: Ja, James Suckling: 91 pointAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød