RUI Roboredo Madeira VineNuno Borges er vinmageren hos RUI Roboredo Madeira. Han er vokset up i hjertet af sin families hjemby i Douro Superior i Portugal - der er et fjernt og magisk hjørne på den iberiske halvø.
Alle de kraftfulde og robuste dufte og lugte, der omgiver det smukke landskab, har påvirket ham meget, og han har rejst til de fleste områder i hele verden, der dyrker vin. Her har han lært meget om de processer, der opnår de bedste resultater - og blev derfor draget tilbage til egne vingårde, overbevist om det store potentiale i at fabrikere vine i verdensklasse.
Nuno Borges har nu lavet vin her i denne egn i over 20 år. Ved at arbejde med høsten i mange år, har han lært, at det er yderst vigtigt at passe på vinmarkerne for at opretholde den naturlige balance - og derfor få det bedste ud af de ”indfødte” druesorter, såsom Touriga Nacional, Touriga Franca og Tinta Roriz. Når han fabrikerer vin af disse druesorter, udtrykker vinene dette områdes virkelig karakter.
De fantastiske vinmarker, der er i Douro Valley fortsætter med at inspirere ham og hans passion for vinfremstilling, hvilket absolut kan smages i kvaliteten af de vine, han fremstiller.
Gå til hjemmesiden
Vingård: RUI MadeiraOmråde: Douro Superior, PortugalDruer: 35 %Alvarino, 30 % Verdelho, 30 % Rabigato, 5 % ViognierAlkohol: 12,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 4.300 flaskerLagring: 6 mdr. på fraks eg. Battonage (fermenteret med skindet) 6 mdr. lagring (hvile) på flaske inden frigivelse.Rating: NejVelegnet til: Fed fisk, røget fisk, muslinger,...
Vingård: RUI Robodero MadeiraOmråde: Douro, PortugalDruer: 40 % Touriga National, 40 % Touriga Franca, 20 % Tinta RoRoriz (Tempranillo)Alkohol: 14 %Gemmepotentiale: 17 årProduktion: 8.000 flaskerLagring: 6 mdr. på ny fransk eg, 6 mdr. på amerikansk 2. eg, 6 mdr. på flaskeRating: Guld Medalje: Concours Mondial de Bruxelles, 91 Pts/Best buy: Wines...
Vingård: RUI MadeiraOmråde: DouroDruer: 50% Côdega do Larinho, 30%Rabigato, 20% ViosinhoAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 4.900 flaskerLagring: 6 måneder på fransk og amerikansk træ med “Battonage”, før den kommes på flasker.Rating: NejVelegnet til: Ovnbagt fisk, asiatisk mad, indisk mad og cremede oste
Bemærk kun 375 mlVingård: RUI MadeiraOmråde: DouroDruer: 50% Côdega do Larinho, 30%Rabigato, 20% ViosinhoAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 4.900 flaskerLagring: 6 måneder på fransk og amerikansk træ med “Battonage”, før den kommes på flasker.Rating: NejVelegnet til: Ovnbagt fisk, asiatisk mad, indisk mad og cremede oste
Vingård: RUI MadeiraOmråde: Douro SuperiorDruer: 35% Touriga Nacional, 35% Jaen / Mencia, 30% SouzãoAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.800 flaskerLagring: 15 mdr. på 300 l. træfadeRating: Platin. 97 Point Decanter, 92 point Wineenthusiast, 92 point Editor's ChoiceVelegnet til: Rødt kød
Vingård: RUI, MadeiraOmråde: Douro, PortugalDruer: 40 % Touriga Nacional, 40 % Touriga Franca, 10 % Tinta Francisca og 10 % SousãoAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20-25 årProduktion: 5.630 flaskerLagring: Velegnet til: Rødt kød, kanin eller en god cigar
Vingård: RUI, MadeiraOmråde: Douro, PortugalDruer: 70 % Touriga Nacional, 20 % Touriga Franca og 10 % RorizAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 6.348 flaskerLagring: Rating: Regional Trophy: Best red wine, Douro-Decanter World wine awards: 90 point. Winespectator: 92 point, Wine Enthusiast: 94 pointVelegnet til: Rødt kød, moden gedeost og...