Underkategorier
Venligst kontakt AK Vine for oplysninger om priserVingård: Maria CasanovasOmråde: Penedes, SpanienDruer: 90 % Pinot Noir, 10 % ChardonnayAlkohol: 11,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 2.200 flaskerRating: 92 Point i Parker Wine Advocate, Maj 2011Velegnet til: Bryllupskage, ost med kiks, sortfodsskinke og chokolade
Vingård: EgomeiOmråde: Rioja, SpanienDruer: 75% Tempranillo og 25% GracianoAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 3.000 flaskerLagring: 3 år på fransk barrique og 2 år på flaskeRating: James Suckling: 92 PointAllergener: SulfitterVelegnet til: Kraftigt kød og gryderetter.
Vingård: Celler CecilioOmråde: Priorat, SpanienDruer: 60 % Grenasche, 30 % carignan, 10 % Cabernet SauvignonAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.500 FlaskerLagring: 12 måneder i franske ege barriquesRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Vildt, rødt kød, kalvekød og ost
Vingård: Celler CecilioOmråde: Priorat, SpanienDruer: 60 % Grenache, 20 % Syrah og 20 % Carinyena Alkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 30.000 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Krydrede retter.
Vingård: Celler CecilioOmråde: Priorat, SpanienDruer: 100 % Grenache White Alkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 20.000 flaskerLagring: Modnes i rustfri ståltankeRating: NejAllergener: IngenVelegnet til: Alle fiskeretter
Vingård: Genium CellerOmråde: Priorat, SpanienDruer: 60 % Grenache, 30 % Carignan og 10 % SyrahAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkemoden nu og kan ligge i 15-20 årProduktion: Ca. 1.500 flaskerLagring: Vinen lagres på nye franske egetræsfade i minimum 12 måneder og 12 måneder på flaske, inden den frigives.Rating: Allergener: SulfitterVelegnet...
Vingård: Genium CellerOmråde: Priorat, SpanienDruer: 65 % Carinyena og 35 % GaranchaAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkemoden nu og kan ligge i 25 år Produktion: 500 flaskerLagring: Vinen lagres på nye franske egetræsfade i minimum 14 måneder og 12 måneder på flaske, inden den frigives.Rating: nejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Krydret...
Vingård: Genium CellerOmråde: Priorat, SpanienDruer: 70 % Grenache, 20 % Carinyena og 10 % Merlot Alkohol: 16 %Gemmepotentiale: 10 år Produktion: 1.495 flasker LagringL: 12 måneder på franske egetræsfade Rating:Allergener: Sulfitter Velegnet til: Rødt kød, vildt og oste
Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 100 % TemperanilloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20-25 år – drikkeklar fra 2021Produktion: Limided 4.000 FlaskerLagring: 60 mdr. på cement tanke, for at bibeholde frugt. 40 mdr. på kaukasisk eg, for at give korrekt fadsmag. 20 mdr. på flaskeRating: Allergener: SulfitterVelegnet til: Kalv, lam, okse og vildt
Venligst kontakt AK Vine for oplysninger om priserVingård: Maria CasanovasOmråde: Penedes, SpanienDruer: 40% Pinot Noir, 60% Penedés druer (Macabeu, Xarel-lo, Parellada)Alkohol: 11,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 2.200 FlaskerRating: 90 Point i Parker Wine Advocate, Maj 2011Velegnet til: Den kan bruges til det hele, både til velkomst, pølse, skinke,...
Venligst kontakt AK Vine for oplysninger om priserVingård: Maria CasanovasOmråde: Penedes, SpanienDruer: 40% Pinot Noir, 60% Macabeu, Xarel-lo, og ParelladaAlkohol: 11,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 2.200 flaskerRating: NejVelegnet til: Den kan bruges til det hele, både til velkomst, pølse, skinke, fed ost og kage
Venligst kontakt AK Vine for oplysninger om priserVingård: Maria CasanovasOmråde: Penedes, SpanienDruer: 40% Pinot Noir, 60% Penedés druer (Macabeu, Xarel-lo, Parellada)Alkohol: 11,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 2.200 FlaskerRating: 90 Point i Parker Wine Advocate, Maj 2011Velegnet til: Den kan bruges til det hele, både til velkomst, pølse, skinke,...