Vingård: BarberaniOmråde: Orvieto, ItalienDruer: 90 % Grechetto og 10 % Trebbiano Procanico (Botrytis)Alkohol: 12 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 10.500 flaskerLagring: Store træfadeRating: Wine Enthusiast: 92 pointAllergener: SulfitterVelegnet til: Fisk, lyst kød eller blot som den er
Vingård: CasalFarnetoOmråde: Marche, ItalienDruer: 100 % VedicchioAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 6.500 flaskerLagring: 50 % på stål og 50 % på træfade i 6 måneder, herefter yderligere 6 måneder på stål og 12-18 måneder på flaskeRating: Bibenda: 5 drueklaser, Vinibuoni: 4 stjernerEr velegnet til: Fisk, oste også modne oste
Vingård: CasalFarnetoOmråde: Marche, ItalienDruer: 100 % VedicchioAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 7.500 flaskerLagring: 12 måneder på stål og 6 måneder på flaskeRating: Luca Maroni: 98 point, Vinibuoni: 4 stjernerEr velegnet til: Velkomst, forretter, hvidt kød, fisk og skaldyr
Vingård: Tenuta SanellaOmråde: Puglien, ItalienDruer: 100 % BombinoAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 3-4 årProduktion: 11.000 flaskerLagring: ÆdelbærmeRating: NejAllergener: Sulfitter Velegnet til: Fisk, lyst kød og ost
Vingård: Santa VenereOmråde: Calabria, ItalienDruer: 100 % GrecoAlkohol: 12,5 %Gemmepotentiale: 4-6 årProduktion: 40.000 flaskerLagring: Stål i 5 måneder og 1 måneder på flaske Rating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Pasta, fisk, ost og skaldyr
Vingård: Santa VenereOmråde: Calabria, ItalienDruer: 100 % GuardavalleAlkohol: 12,5 %Gemmepotentiale: 4-6 årProduktion: 15.000 flaskerLagring: Stål i 5 måneder og 2 måneder på flaske Rating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Aperitif, ost og fisk
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonto, ItalienDruer: 100% Manzoni Bianco TimorassoAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: 6-7 årProduktion: 4.000 FlaskerLagring: I kontrollerede rustfrie ståltankeAllergener: SulfitterRating: NejVelegnet til: Fisk, skaldyr og fjerkræ