Aleatico Passito Rosso er en exceptionel dessertvin Vingård: BarberaniOmråde: Umbrien, ItalienDruer: 100% Rosso VermiglioAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 15 årLagring: I franske egetønder i 5 årProduktion: 1.500 flaskerRating: Ja - 89 Points i Wine SpectatorEr velegnet til: Desserter og specielt chokoladekage
Vingård: Il RoveroneOmråde: Veneto, ItalienDruer: 70 % Corvina, 20 % Rondinella, 10 % Sangiovese Croatina og OseletaAlkohol: 17 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu. Kan gemmes i 15 år. Produktion: 9.814 flaskerLagring: Vinen lagres på fade i 3 år og til slut 1 år på flaskeRating: IngenAllergener: SulfitterVelegnet til: Vildtretter, grillet kød,...
Vingård: RUI, MadeiraOmråde: Douro, PortugalDruer: 70 % Touriga Nacional, 20 % Touriga Franca og 10 % RorizAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 6.348 flaskerLagring: Rating: Regional Trophy: Best red wine, Douro-Decanter World wine awards: 90 point. Winespectator: 92 point, Wine Enthusiast: 94 pointVelegnet til: Rødt kød, moden gedeost og...
Vingård: Brunel de la GardineOmråde: Rhone, FrankrigDruer: 100 % ViognierDruer: 13,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 2.600 flaskerRating: NejEr velegnet til: Fisk, ost – og meditation
Dolche Calcaia er den skønneste dessertvin Vingård: BarberaniOmråde: Umbrien, ItalienDruer: 40% Grechetto, 20% Trebbiano Procanico, 20% Verdello, 20% Sauvignon BlancAlkohol: 11%Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 1.800 flaskerLagring: På FlaskerRating: Ja - 3 glas i Gambero Rosso (3 Bicchieri), Antonio Galloni Vinous: 93 point, Wine Advocate: 93 point,...
Vingård: BarberaniOmråde: Umbrien, ItalienDruer: Alkohol: %Gemmepotentiale: 13-15 årProduktion: 8.900 flaskerLagring: Fad 18 måneder og 1 år på flaskeRating: Ja, James Suckling: 93 point - Wine Enthusiast: 93 pointAllergener: SulfitterVelegnet til: Grillet rødt kød, vildtretter og modne oste
Vingård: BarberaniOmråde: Orvieto, ItalienDruer: 90 % Grechetto og 10 % Trebbiano Procanico (Botrytis)Alkohol: 12 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 10.500 flaskerLagring: Store træfadeRating: Wine Enthusiast: 92 pointAllergener: SulfitterVelegnet til: Fisk, lyst kød eller blot som den er
Vingård: EgomeiOmråde: Rioja, SpanienDruer: 75% Tempranillo og 25% GracianoAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 3.000 flaskerLagring: 3 år på fransk barrique og 2 år på flaskeRating: James Suckling: 92 PointAllergener: SulfitterVelegnet til: Kraftigt kød og gryderetter.
Vingård: Roux Lambert/Les Climats d’OrOmråde: Bourgogne, FrankrigDruer: 100 % ChardonnayAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 5-8 årLagring : 12 mdr. i egefade Produktion: 8.570 flaskerRating: NejAllergener : SulfitterVelegnet til: Kylling, fisk og skaldyr
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano - ItalienDruer: 100 % Sangiovese (Prugnolo) Alkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Topper efter 15-25 årProduktion: 5.437 flasker Lagring: 24 mdr. på fransk eg, 12 mdr. på cement og 24 mdr. på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Vildt, grillet oksekød og modne oste
Vingård: Chateau d'AgelOmråde: MinervoisDruer: Syrah og Grenache NoirAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 2.050 flaskerRating: 91 point: Robert Parker og 16,5/20 point: Jancis RobinsonEr velegnet til: Rødt kød
Vingård: Le Prieuré St. SeverOmråde: LanguedocDruer: 50 % Syrah, 40 % Mourvédre og 10 % GrenacheAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 25 årProduktion: 18.000 flaskerRating: International Wine Challenge: BronzeVelegnet til: Den kan nydes som den er og til rødt kød eller lam