Underkategorier
Vingård: Roux Lambert/Les Climats d’OrOmråde: Bourgogne, FrankrigDruer: 100 % ChardonnayAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 5-8 årLagring : 12 mdr. i egefade Produktion: 8.570 flaskerRating: NejAllergener : SulfitterVelegnet til: Kylling, fisk og skaldyr
På vej hjem i ny årgang!!Vingård: Springfield EstateOmråde: Robertson, SydafrikaDruer: 100 % Sauvignon BlancAlkohol 12,5 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu, kan gemmes i op til 3 årProduktion: 6.000 flaskerLagring: Modnes med drueskaller i 100 dage i ståltankeRating: NejEr velegnet til: Fede og kraftige oste og asiatisk mad
Vingård: WhitehavenOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100% Sauvignon BlancAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 5 årProduktion: 5.000 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Fine hvide fisk samt kylling og skaldyr
Vingård: WhitehavenOmråde: Marlborough, Awatere Valley, New ZealandDruer: 100 % Sauvignon BlancAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 9.000 flaskerLagring: 6 mdr. på stålRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Muslinger, hummer og andre skaldyr, hvis fisk, salat og som aperitif
Vingård: WhitehavenOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100% ChardonnayAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu og 10 år fremProduktion: 6.000 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Ost, fisk, lyst kød og charcutteri
Vingård: Daniel Séguinot et Filles / Les Climats d'OrOmråde: Maligny, Bourgogne, Frankrig Druer: 100 % ChardonnayAlkohol: 13 % Gemmepotentiale: 8 - 12 år Lagring: 6 mdr. fad, 6 mdr. stål, 6 mdr. på flaske.Produktion: 9.000 flasker Rating: nejAllergener: SulfitterVelegnet til: Fisk (røget fisk), skaldyr og lyst kød
Vingård: Roux Lambert/Les Climats d’OrOmråde: Bourgogne, FrankrigDruer: 100 % ChardonnayAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 8-12 årLagring : 12 mdr. i egefade heraf 20 % nyeProduktion: 3.100 flaskerRating: NejAllergener : SulfitterVelegnet til: Lyst kød, fisk og oste
Vingård: EVA PemperOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100 % Sauvignon BlancAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu og kan ligge i 6 årProduktion: 5.000 flaskerLagring: På stålRating: Cameron Douglas: 93 point - Candice Chow: 94 pointAllergener: SulfitterVelegnet til: Aperitif, fisk, skaldyr og lette vegetariske retter
Vingård: EVA PemperOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100 % ChardonnayAlkohol: 12,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu og kan ligge i 6 årProduktion: 5.000 flaskerLagring: På franske egefadeRating: Cameron Douglas: 93 point Allergener: SulfitterVelegnet til: Fisk, skaldyr og lette vegetariske retter
Vingård: La Cave du Vieil ArmandOmråde: Alsace, FrankrigDruer: 100% RieslingAlkohol: 13%Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 6.000 FlaskerRating: Guldmedalje - Concours International de Lyon 2020 / Sølvmedelate Vinalies nationales Argent 2020Allergener: SulfitterVelegnet til: Ren nydelse, ost, fisk.
Vingård: Chateau Ollwiller - La Cave de Vieil ArmandOmråde: Alsace, FrankrigDruer: 100% Pinot BlancAlkohol: 12 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 12.000 FlaskerRating: Guldmedalje Concours International de Lyon 2020Velegnet til: Gravad og røget laks, sild eller som aperitif