De nuværende ejere af Le Cecche etablerede vingården I 2001, da de købte den historiske ejendom. Efter en gennemgående restaurering af bygningen, installerede de et yderst avanceret vinproduktionsanlæg, hvor vinen modner i træfade i de gamle kældre.
Vinmarkerne dækker næsten 5 hektarer og er plantet på skråningerne, der er orienteret mod syd og sydvest – hvilket giver den optimale modning af druerne. Deres stolthed er den 50 år gamle vingård, hvor der dyrkes Diano d’Alba.
Le Cecche producerer ca. 20.000 flasker pr år, men de forventer at udvide antallet til 30.000, når de tager de nye druesorter Nebbiolo og Barbera i brug i produktionen.
Ejerne byder gerne velkommen til at besøge vingården med et besøg i vinkælderene for at smage de gode vine. Langhe er en af Italiens primære vinregioner. Mange store vine er blevet produceret her og Diano d’Alba er et af de førende områder, hvor der produceres Dolcetto. Druerne Barbera og Nebbiolo giver en høst af fantastisk rige vine med en betydelig struktur.
Vingården byder også på overnatning i 3 gæsteværelser, som ligger i en separat bygning. At opleve stilheden og den fantastiske udsigt over Langhe skråningerne garanterer et yderst behageligt ophold. Ganske tæt på findes adskillige maleriske steder, hvor lokal gastronomi og gode vine kan nydes. Efter en times kørsel når man til Turin og til Ligurian kysten.
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % DolcettoAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 1.000 flaskerLagring: Fadlagret i franske barriquesRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Lette retter og rødt kød, der ikke er for krydret
En virkelig lækker Barolo fra Le Cecche, Piemonte, Italien. Den er krydret og levende med dybte og nuancer. En Barolo du ikke vil fortryde.Vingård: Le CeccheOmråde: Monforte, Piemonte, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Mindst 15 årProduktion: 5.500 flaskerLagring: Fadlagret på 30% nye tønder (barriques) 1. år og Fade (Casks) 2....
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % BarberaAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 8-10 årProduktion: 5.000 FlaskerLagring: I kontrollerede rustfri ståltanke og lagrer herefter i 12 måneder i Tonneaux og fransk eg Barriques, hvoraf 20 % er nyeAllergener: SulfitterRating: Er velegnet til: Rødt kød, der ikke er for krydret
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonto, ItalienDruer: 100% Manzoni Bianco TimorassoAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: 6-7 årProduktion: 4.000 FlaskerLagring: I kontrollerede rustfrie ståltankeAllergener: SulfitterRating: NejVelegnet til: Fisk, skaldyr og fjerkræ
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonto, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: 3-5 årProduktion: 2.000 FlaskerLagring: Rustfrie ståltankeAllergener: SulfitterRating: NejVelegnet til: Antipasta og fjerkræ
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Mindst 15 årProduktion: 1.800 flaskerLagring: I kontrollerede ståltanke derefter 24 måneder i ege Tonneaux og Barriques - fransk eg – hvoraf 30 % er nye Allergener: SulfitterRating: NejEr velegnet til: Hvide trøfler, kalvekød og vildt