Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 100% Sangiovese (Prugnolo gentile) Alkohol: 14%Gemmepotentiale: 15 – 25 år.Produktion: 6.466 flaskerRating:Allergener: SulfitterVelegnet til: Alle former for pasta og risretter, rødt kød, vildt, lagrede oste, salami og skinke
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montalcino - ItalienDruer: 100 % Sangiovese (Prugnolo) Alkohol: 13,5 % Gemmepotentiale: 25 år Produktion: 4.799 flasker Lagring: 18 mdr. på fransk eg og 24 mdr. på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Kraftige kødretter, vildt og lagrede oste
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano - ItalienDruer: 100 % Sangiovese (Prugnolo) Alkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Topper efter 15-25 årProduktion: 5.437 flasker Lagring: 24 mdr. på fransk eg, 12 mdr. på cement og 24 mdr. på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Vildt, grillet oksekød og modne oste
Vingård: Torre GuelfaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% Sangiovese GrossoAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 10 årProduktion: 10.000 flaskerRating:Allergener: SulfitterVelegnet til: Kraftigt kød, stegt og grillet
Vingård: Torre GuelfaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% SangioveseAlkohol: 14%Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu og pivlækker nu men kan gemmes i 10-15 årProduktion: 15.000 flaskerLagring: 10-12 måneder på egetræsfade og mindst 2 måneder på flaskeRating: Allergener: SulfitterVelegnet til: Kvinder, pasta, stegt og grillet kød, især okse- og svinekød
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 80 % Sangiovese (Prugnolo gentile), 15 % Canaiolo Nero, 5 % MammoloAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 10-12 årProduktion: 20.000 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Hors d’oeuvres, pasta, lyst kød og tapas
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano – ItalienDruer: 100 % Pinot NeroAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: 22 – 25 årProduktion: 11.277 flaskerLagring: Ca. 12 måneder på Tonneaux af fransk eg og herefter mindst 10 mdr. på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Fisk, carpaccio, pasta, grillet rødt kød og modne oste
Vingård: Torre GuelfaOmråde: Montalcino - ItalienDruer: 100 % Sangiovese Grosso – Brunello Alkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: Vinen bedst om et par år, og den kan ligge minimum 20 årProduktion: 1.000 flasker Lagring: 2-3 år egetræsfade og minimum 6 måneder på flaskeRating: Allergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød, simreretter og modne oste
Vingård: ValdiapiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 85 % Sangiovese (Prugnolo gentile), 15 % Canaiolo NeroAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 20-25 årProduktion: 40.000 flaskerRating: NejLagring: 12 måneder på franske egetræsfade og 6 på flaskeAllergener: SulfitterVelegnet til: Udsøgte retter, grillet rødt kød,...
Vingård: Torre GuelfaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% Sangiovese Grosso - BrunelloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu. Kan gemmes i minimum 20 årProduktion: 8.560 flaskerLagring: 3-4 år på egetræsfade, herefter mindst 12 måneder på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Den kan nydes som den er og til rødt kød og...