Vingård: WhitehavenOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100% Sauvignon BlancAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 5 årProduktion: 5.000 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Fine hvide fisk samt kylling og skaldyr
Vingård: WhitehavenOmråde: Marlborough, Awatere Valley, New ZealandDruer: 100 % Sauvignon BlancAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 9.000 flaskerLagring: 6 mdr. på stålRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Muslinger, hummer og andre skaldyr, hvis fisk, salat og som aperitif
Vingård: WhitehavenOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100% ChardonnayAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu og 10 år fremProduktion: 6.000 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Ost, fisk, lyst kød og charcutteri
Vingård: EVA PemperOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100 % Sauvignon BlancAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu og kan ligge i 6 årProduktion: 5.000 flaskerLagring: På stålRating: Cameron Douglas: 93 point - Candice Chow: 94 pointAllergener: SulfitterVelegnet til: Aperitif, fisk, skaldyr og lette vegetariske retter
Vingård: EVA PemperOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100 % ChardonnayAlkohol: 12,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu og kan ligge i 6 årProduktion: 5.000 flaskerLagring: På franske egefadeRating: Cameron Douglas: 93 point Allergener: SulfitterVelegnet til: Fisk, skaldyr og lette vegetariske retter
Vingård: EVA PemperOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100 % Pinot NoirAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Vinen kan drikkes nu men er bedst fra 2025Produktion: 5.000 flaskerLagring: 9 måneder på franske egefadeRating: NejAllergener: Sulfitter Velegnet til: Grillede steg, lam og røde bøffer