Dolche Calcaia er den skønneste dessertvin Vingård: BarberaniOmråde: Umbrien, ItalienDruer: 40% Grechetto, 20% Trebbiano Procanico, 20% Verdello, 20% Sauvignon BlancAlkohol: 11%Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 1.800 flaskerLagring: På FlaskerRating: Ja - 3 glas i Gambero Rosso (3 Bicchieri), Antonio Galloni Vinous: 93 point, Wine Advocate: 93 point,...
Aleatico Passito Rosso er en exceptionel dessertvin Vingård: BarberaniOmråde: Umbrien, ItalienDruer: 100% Rosso VermiglioAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 15 årLagring: I franske egetønder i 5 årProduktion: 1.500 flaskerRating: Ja - 89 Points i Wine SpectatorEr velegnet til: Desserter og specielt chokoladekage
Vingård: Il RoveroneOmråde: Veneto, ItalienDruer: Malvasia og GarganegaAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu. Kan gemmes i 12-15 år. Produktion: 2.200 flasker, ½ flasker (0,5 l)Lagring: Fransk eg og akacietræRating: NejVelegnet til: Modne oste, kager og dessert
Vingård: Il RoveroneOmråde: Veneto, ItalienDruer: 100% CorvinaAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Den er drikkeklar nu og kan gemmes i 12-15 år.Produktion: 2.200 ½ flasker (0,5 l)Rating: NejEr velegnet til: Kvinder, petit fours og risalamande.