Vingård: Chateau d'AgelOmråde: Minervois, FrankrigDruer: 50 % Syrah, 50 % Grenache NoirAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu. Kan ligge ca. 10 år.Produktion: 10.000 flaskerRating: Velegnet til: Bøf, ost, grillet kød, and og vildt
Vingård: Celler CecilioOmråde: Priorat, SpanienDruer: 100 % Grenache White Alkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 20.000 flaskerLagring: Modnes i rustfri ståltankeRating: NejAllergener: IngenVelegnet til: Alle fiskeretter
Vingård: BortolottiOmråde: Valdobbiadene, ItalienDruer: 100 % GleraAlkohol: 11,5 %Gemmepotentiale: 5 årProduktion: 45.000 flaskerLagring: 60 dage på stål og herefter 30 dage på flaskeRating: NejVelegnet til: Aperitif, en varm sommerdag og til ren hygge
Vingård: Torre GuelfaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% SangioveseAlkohol: 14%Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu og pivlækker nu men kan gemmes i 10-15 årProduktion: 15.000 flaskerLagring: 10-12 måneder på egetræsfade og mindst 2 måneder på flaskeRating: Allergener: SulfitterVelegnet til: Kvinder, pasta, stegt og grillet kød, især okse- og svinekød
Vingård: Barone CornacchiaOmråde: Abruzzo, ItalienDruer: 60 % Montepulciano, 30 % Cabernet Sauvgnon og 10 % MerlotAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 6.875 flaskerLagring: 18 mdr. på fransk Tonneau og 8 mdr. på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød, vildt, lam og moden ost
Vingård: CasalFarnetoOmråde: Marche, ItalienDruer: 100 % VedicchioAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 6.500 flaskerLagring: 50 % på stål og 50 % på træfade i 6 måneder, herefter yderligere 6 måneder på stål og 12-18 måneder på flaskeRating: Bibenda: 5 drueklaser, Vinibuoni: 4 stjernerEr velegnet til: Fisk, oste også modne oste
Vingård: VirnaOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % BarberaAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 10-12 årProduktion: 6.700 flaskerLagring: 6 måneder på store fade og 6 måneder på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød og gryderetter
Vingård: Le Prieuré St. SeverOmråde: Languedoc, FrankrigDruer: 30% Grenache, 40 % Syrah, 20% Carrignan, 10 % MouvedreAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 9.000 flaskerRating: International Wine Challenge: Bronze, Decanter World Wine: 91 PointEr velegnet til: Rødt kød, kalvekød og pastaretter
Vingård: EgomeiOmråde: Navarra, SpanienDruer: Tempranillo og GracianoAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: 10 årProduktion: ca 14.000 flaskerLagring: 12 måneder i fransk og amerikansk egRating: James Suckling: 91 PointAllergener: SulfitterVelegnet til: Fremragende til tapas og asiatisk inspireret mad
Vingård: Château Saint RochOmråde: Rhone, FrankrigDruer: 70% Grenache, 15% Syrah, 15% CinsaultAlkohol: 14.5 %Gemmepotentiale: Kan drikkes nu eller gemmes i 8 årProduktion: 25.000 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Lam, vildt og krydret kød - og så lige en god ost
8 Borghi fra CasalFarneto en lækker sødmefyldt, fed, smagsrig rødvin fra regionen Marche i Italien Vingård: CasalFarnetoOmråde: Marche, ItalienDruer: 50 % Montepulciano, 25 % Cabernet Sauvignon, 25 % MerlotAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 8-10 årProduktion: 6500 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Rødt kød, kraftige retter og stærke...
Vingård: Brunel de la GardineOmråde: Rhone, Frankrig Druer: 65% Grenache, 25% Mouvedre og 10% SyrahAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: Kan drikkes nu men også gemmes i 7 år.Produktion: 4.998 flaskerLagring: 12-18 måneder på stål og fadRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød, lam og vildt