Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonto, ItalienDruer: 100% Manzoni Bianco TimorassoAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: 6-7 årProduktion: 4.000 FlaskerLagring: I kontrollerede rustfrie ståltankeAllergener: SulfitterRating: NejVelegnet til: Fisk, skaldyr og fjerkræ
Vingård: Le Prieuré St. SeverOmråde: LanguedocDruer: 50 % Syrah, 40 % Mourvédre og 10 % GrenacheAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 25 årProduktion: 18.000 flaskerRating: International Wine Challenge: BronzeVelegnet til: Den kan nydes som den er og til rødt kød eller lam
Vingård: Domaine de PeirecèdesOmråde: Provence, FrankrigDruer: 70 % Tibouren og 30 % GrenacheAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 4.000 flaskerRating: NejVelegnet til: Kan nydes som den er - er velegnet til lyst kød, kylling, let krydret mad, pasta og en sandkage
Vingård: Diamond Estates – Lakeview Cellars Område: Ontario, Canada Druer: 100 % Vidal Alkohol: 11,5 % Gemmepotentiale: 10 – 15 år Produktion: 60.000 Flasker Lagring: 8 måneder i stålfad Rating: NejVelegnet til: Lette desserter såsom frisk frugt og oste. Prøv også abrikoser, toppet med flødeskum
Vingård: Celler CecilioOmråde: Priorat, SpanienDruer: 60 % Grenasche, 30 % carignan, 10 % Cabernet SauvignonAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.500 FlaskerLagring: 12 måneder i franske ege barriquesRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Vildt, rødt kød, kalvekød og ost
En rødvin med intens rød farve og rubinrøde nuancer Vingård: San Lorenzo Område: Abruzzo, ItalienDruer: 100 % MontepulcianoAlkohol: 14 % Gemmepotentiale: 15 -18 år Produktion: 4.000 Flasker Lagring: 8 mdr. på nye fade, 6 mdr. på anden års fade og 6 mdr. på stålRating: Decanter: Bronze - James Suckling: 93 Point - Mundus vini: GuldAllergener:...
På vej hjem i samme årgang!!Vingård: Springfield EstateOmråde: Robertson, SydafrikaDruer: 100 % ChardonnayAlkohol 13,5 %Gemmepotentiale: 3-4 årProduktion: 6.000 FlaskerRating: NejEr velegnet til: Ost og tør fisk
Vingård: RUI Robodero MadeiraOmråde: Douro, PortugalDruer: 40 % Touriga National, 40 % Touriga Franca, 20 % Tinta RoRoriz (Tempranillo)Alkohol: 14 %Gemmepotentiale: 17 årProduktion: 8.000 flaskerLagring: 6 mdr. på ny fransk eg, 6 mdr. på amerikansk 2. eg, 6 mdr. på flaskeRating: Guld Medalje: Concours Mondial de Bruxelles, 91 Pts/Best buy: Wines...
Vingård: RUI MadeiraOmråde: Douro Superior, PortugalDruer: 35 %Alvarino, 30 % Verdelho, 30 % Rabigato, 5 % ViognierAlkohol: 12,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 4.300 flaskerLagring: 6 mdr. på fraks eg. Battonage (fermenteret med skindet) 6 mdr. lagring (hvile) på flaske inden frigivelse.Rating: NejVelegnet til: Fed fisk, røget fisk, muslinger,...