Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 100 % TemperanilloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20-25 år – drikkeklar fra 2021Produktion: Limided 4.000 FlaskerLagring: 60 mdr. på cement tanke, for at bibeholde frugt. 40 mdr. på kaukasisk eg, for at give korrekt fadsmag. 20 mdr. på flaskeRating: Allergener: SulfitterVelegnet til: Kalv, lam, okse og vildt
Vingård: Brunel de la GardineOmråde: Rhone, FrankrigDruer: 80% Grenache, 20% SyrahAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 20.000 flaskerLagring: 8-10 måneder i egetræs karRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Fine franske oste, helst ko, rødt kød og kødretter, der ikke er for krydrede.
Vingård: Château de la GardineOmråde: Chateauneuf-du-Pape, Frankrig Druer: 50 % Rousanne, 20 % Clairette, 20% Grenache, 10 % Bourboulenc,Alkohol: 14 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu og de næste 10 årProduktion: 3.900 flaskerLagring: 12 måneder på stål og fadRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Kylling, pasta,fisk og modne hårde oste
Vingård: Velvety WinesOmråde: Ribera del Duero, SpanienDruer: 100 % TempranilloAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: 12-15 årProduktion: 3.268 flaskerRating: NejLagring: 26 måneder på fransk egAllergener: SulfitterVelegnet til: Kraftigt rødt kød, smagfuldt kalvekød, vildt, lam, Pecorino, Manchego, Parmiggano, og rigtige mænd.
Vingård: Raimbault-PineauOmråde: Loire, FrankrigDruer: 100 % Sauvignon BlancAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 5-7 årProduktion: 9.245 flaskerLagring: Egetræsfade og min. 6 måneder på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Oste og krydret mad
Vingård: Château de la GardineOmråde: Chateauneuf du Pape, FrankrigDruer: 60% Grenache, 20% Syrah, 15% Mourner, 15% MuscardinAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu men bliver kun bedre med årene. Kan snildt ligge 15 årProduktion: 6-7.000 flaskerRating: Velegnet til: Rødt kød
Vingård: La Cave du Vieil ArmandOmråde: Alsace, FrankrigDruer: 100% RieslingAlkohol: 13%Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 6.000 FlaskerRating: Guldmedalje - Concours International de Lyon 2020 / Sølvmedelate Vinalies nationales Argent 2020Allergener: SulfitterVelegnet til: Ren nydelse, ost, fisk.
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano – ItalienDruer: 100 % Pinot NeroAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: 22 – 25 årProduktion: 11.277 flaskerLagring: Ca. 12 måneder på Tonneaux af fransk eg og herefter mindst 10 mdr. på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Fisk, carpaccio, pasta, grillet rødt kød og modne oste
En rødvin med en behagelig bouquet af krydderier og en lækker aroma Vingård: Tenuta Coppadero Område: Puglien, Italien Druer: 100 % Uva di Troia Alkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 10-13 år Produktion: 5.000 flasker Rating: Mundus Vini: SølvAllergener: SulfitterVelegnet til: Saftige retter af enhver slags gerne grøntsagsbaserede retter og ideel til rødt kød...
Vingård: ValdiapiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 85 % Sangiovese (Prugnolo gentile), 15 % Canaiolo NeroAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 20-25 årProduktion: 40.000 flaskerRating: NejLagring: 12 måneder på franske egetræsfade og 6 på flaskeAllergener: SulfitterVelegnet til: Udsøgte retter, grillet rødt kød,...
Vingård: Springfield EstateOmråde: Robertson, SydafrikaDruer: 100% ChardonnayAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: I hvert fald op til 20 årProduktion: 6.000 flaskerLagring: 12 måneder ufiltreret i selekterede fade fra de bedste fadproducenter i verdenRating: NejEr velegnet til: Ost og fed fisk
Vingård: Château PigoudetOmråde: Provence, Frankrig.Druer: 50 % Grenache, 33 % Syrah og 17 % Cabernet SauvignonAlkohol: 13,5 %Gemmepontiale: 4 - 6 år Produktion: 3.500 flaskerLagring: 6 mdr. på egefadeRating: Vinalies Nationales: Sølv – Vignerons Indèpendants: SølvAllergener: SulfitterVelegnet til: Grillet rødt kød, Foie Gras eller skaldyr