Vingård: Il RoveroneOmråde: Veneto, ItalienDruer: Malvasia og GarganegaAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu. Kan gemmes i 12-15 år. Produktion: 2.200 flasker, ½ flasker (0,5 l)Lagring: Fransk eg og akacietræRating: NejVelegnet til: Modne oste, kager og dessert
Vingård: VerderrubiOmråde: Rueda, SpanienDruer: 100 % VerdejoAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 8 årProduktion: 4.000 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Asiatisk mad, ost, kylling
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Mindst 15 årProduktion: 1.800 flaskerLagring: I kontrollerede ståltanke derefter 24 måneder i ege Tonneaux og Barriques - fransk eg – hvoraf 30 % er nye Allergener: SulfitterRating: NejEr velegnet til: Hvide trøfler, kalvekød og vildt
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Cabernet Franc – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 5.100 flasker Lagring: 6-8 mdr. på "stone eggs" og 12 måneder på flaskeRating: Allergener: SulfitterVelegnet til: Ost, pasta og lyst kød
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Petit Verdot – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 4.600 flasker Lagring: 6-8 mdr. på "stone eggs" og 12 måneder på flaskeRating: Ja, James Suckling: 91 pointAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt og lyst kød, oste
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Syrah – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 5.000 flasker Lagring: 6-8 mdr. på "stone eggs" og 12 måneder på flaskeRating: Ja, James Suckling: 92 pointAllergener: SulfitterVelegnet til: Pasta, fisk og fede oste
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Cabernet Sauvignon – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 4.800 flasker Lagring: 6-8 mdr. på "stone eggs" og 12 måneder på flaskeRating: Ja, James Suckling: 91 pointAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød
Vingård: WhitehavenOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100% Pinot NoirAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 6-8 årProduktion: 5.000 flaskerLagring: 11 måneder i egetønder. Fyldt på flasker i martsRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød, vildt og fugle
Vingård: RevanchaOmråde: Mendoza, ArgentinaDruer: 93 % Malbec og 7 % Cabernet FrancAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu men kan gemmes til år 2041Produktion: 6.600 flaskerRating: Er velegnet til: Rødt kød
Vingård: Velvety WinesOmråde: Ribera del Duero, SpanienDruer: 100 % TempranilloAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: 8-9 årProduktion: 6900 flaskerLagring: 14 måneder på franske egefade og 14 måneder på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød, smagfuldt kalvekød og tapas.
Vingård: Daniel Séguinot et Filles / Les Climats d'OrOmråde: Maligny, Bourgogne, Frankrig Druer: 100 % ChardonnayAlkohol: 13 % Gemmepotentiale: 8 - 12 år Lagring: 6 mdr. fad, 6 mdr. stål, 6 mdr. på flaske.Produktion: 9.000 flasker Rating: nejAllergener: SulfitterVelegnet til: Fisk (røget fisk), skaldyr og lyst kød
Vingård: René VedrenneOmråde: BordeauxDruer: 60 % Merlot, 40 % Cabernet FrancAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 25 - 40 årProduktion: 8.000 flaskerLagring: 18 måneder på fransk egRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Oste, lyst kød og vildt