AFC0820133
Ny
Vingård: Springfield Estate
Område: Robertson, Sydafrika
Druer: 43 % Merlot, 39 % Cabernet Franc, 16 % Cabernet Sauvignon og 2 % Petit Verdot
Alkohol: 14 %
Gemmepotentiale: Den modner indenfor de næste 10 år og holder 10 år mere
Produktion: 9.000 flasker
Lagring: Modnet 2 år i barriques og 4 år på flaske
Rating: Nej
Er velegnet til: Rødt kød
Få på lager
På lager:
Fra Antal stk. | Pris pr. stk. | Du sparer |
---|---|---|
6 | 239,00 kr. | Op til 180,00 kr. |
12 | 219,00 kr. | Op til 600,00 kr. |
Navnet på vinen The Work of Time fra vingården Springfield Estate, der ligger i Robertson, Sydafrika, stammer fra den ufatteligt stenrige jord, på hvilken vinstokkene vokser. Vinen opnår derved en speciel flintestensagtig smag smager helt fantastisk.
Det tog 9 år, efter plantning af vinstokkene, før druerne nåde et niveau af modenhed, som Bruwer familien mente var gode nok til jomfruårgangen, som var 2001. Det tog lidt over 6 år, før vinen blev frigivet, deraf navnet ”Work of Time”
Farven er flot rød og flintestens smagen er umiskendelig. Helt vidunderlig til skønne oste.